Heftruck diploma

Zonder diploma is het niet verstandig om een heftruck te besturen.

Ongelukken en gevaarlijke situaties kunnen met gediplomeerd personeel veelal voorkomen worden. De kennis en het inzicht dat tijdens de opleidingsdagen wordt verworven komt tot uiting in dagelijkse arbeidsomstandigheden. Daardoor is een heftruck diploma niet alleen voor uw werknemer, maar ook voor de veiligheid op uw werkvloer een pluspunt.

Heftruck opleiding met diploma.

 

 

Wanneer u uw personeel wilt laten opleiden tot heftruckchauffeur dan zijn de cursussen van HTC-Opleidingen de juiste oplossing.

Het heftruck diploma wordt toegekend nadat het heftruck examen voldoende afgesloten is. Vervolgens krijgt de gediplomeerde een Arbo-pas en een heftruckcertificaat als tastbaar bewijs. Deze blijft geldig gedurende een tijdspanne van vijf jaar na het behalen van de opleiding.

De voordelen van onze cursus:

  • Eendaagse of tweedaagse opleiding
  • Klantvriendelijke prijzen
  • Korting bij meerdere cursisten
  • Maximum van tien personen, dus altijd persoonlijke aandacht
  • Aangepaste cursus aan de hand van de verschillende bedrijfsomstandigheden
  • Zowel in-company als open inschrijving.

Heftruck examen bij opfriscursus.

Na de geldigheid van vijf jaar dient elke chauffeur een opfriscursus te volgen. Wettelijke bepalingen en regels kunnen in deze jaren veranderen. Ook deze cursus kunt u bij HTC-Opleidingen volgen. U krijgt een diploma, nadat u dit nieuwe heftruck examen voldoende afgesloten hebt. Daarna mag u wederom vijf jaar een heftruck besturen.

Bekijk het overzicht met actuele tarieven of neem contact op voor meer informatie over het behalen van het heftruck examen.