HTC-Opleidingen voor o.a. het reachtruck certificaat of heftruckcertificaat

HTC-Opleidingen heeft zich afgelopen jaren méér dan bewezen als een kwalitatief opleidingsinstituut.

Niet alleen vanwege de zeer hoge kwaliteit die de instructeurs op de werkvloer afleveren, maar ook vanwege de klantvriendelijke prijzen die het bedrijf vraagt voor de trainingen.

Voor ons als opleidingsinstituut is het hoofddoel:

Het kwalitatief opleiden van medewerkers, die zowel dagelijks of incidenteel met mobiele gemotoriseerde arbeidsmiddelen moeten werken, en waarvoor, zoals omschreven staat in het Arbo-besluit betreffende het bedienen van gemotoriseerde (mobiele)arbeidsmiddelen bepaalde deskundigheid nodig is.

De Arbo-wet schrijft voor dat de gebruikers van zo’n arbeidsmiddel instructie moet hebben gevolgd en up-to-date moet zijn met de kennis ervan. Een reachtruck certificaat of heftruck rijbewijs is een aantoonbaar bewijs van bekwaamheid.

Waar mensen werken met gemotoriseerde arbeidsmiddelen gebeuren helaas nog te vaak ongelukken. Mensen maken nou eenmaal fouten.

Feit is wel: Er vallen veel te veel slachtoffers die voor een groot gedeelte voorkomen kunnen worden door bijvoorbeeld een heftruck opleiding te volgen, en op een correcte verantwoordelijke manier de machines leren bedienen.

Deze juiste manier van werken kan worden aangetoond door o.a. het heftruckcertificaat of het reachtruckcertificaat te behalen na het volgen van de cursus daarvan.

Er zijn 2 verschillende manieren voor het behalen van het heftruckcertificaat / reachtruckcertificaat. n.m. de in-company cursus en de open inschrijving voor heftruck en reachtruck.

Voor particulieren is het uiteraard ook mogelijk om het heftruckcertificaat of reachtruckcertificaat te halen.

De heftruck opleiding en reachtruck opleiding vindt plaats in Utrecht.

Meer informatie over cursussen:

Naast de cursus voor heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur, bieden wij onder andere de volgende in-company opleidingen aan:

 

  • Onze gecertificeerde instructeurs hebben zelf jarenlange ervaring, komen zelf van de werkvloer en kunnen zodoende het beste advies geven.
  • Door o.a. de praktische ervaring van de instructeur wordt de cursus voor de cursisten een leuk om te volgen.
  • De cursist krijgt het heftruckcertificaat en/of het reachtruck certificaat met een geldigheidsduur van vijf jaar.
  • Een persoonsgebonden Arbo-pas welke de gebruiker bij zich moet dragen ten tijde van het voertuiggebruik.
  • De les/training wordt aangepast aan uw bedrijfsomstandigheden.
  • No-nonsense opleidingen maar straight to the point. Dus een cursus met een leuke toonzetting.
  • Dus geen overbodige informatie die de cursisten moeten verwerken.
  • Een goede prijs / kwaliteit verhouding.
  • Zowel werkgevers als werknemers voldoen door middel van deze veiligheidstrainingen aan de voorschriften van zowel de Arbo-wet (artikel 8 ) als het Arbo-besluit (Artikel 7.17c).
  • Ook voor (her)certificering / opfriscursus heftruck / herhalingscursus heftruck

Meer informatie over de cursus heftruckchauffeur, het heftruckcertificaat of een andere opleiding? Neem dan gerust contact met ons op, of bekijk ons actuele prijzenoverzicht.

Tel: 033-8877909 of 06-51888944.
mail: info@htc-opleidingen.nl