Heftruck cursus

Het heftruck certificaat halen na het volgen van de heftruck cursusEen vorkheftruck certificaat van HTC-Opleidingen behaalt u nadat u de heftruck cursus en het heftruck examen met een  voldoende resultaat heeft afgesloten.

De praktische deskundigheid van de cursist wordt gedurende de cursus beoordeeld door de instructeur, de theoretische kennis wordt door middel van een multiple choice toets getoetst.

 

 

Als eerste een aantal praktische zaken voordat het vorkheftruck certificaat na de heftruck cursus in ontvangst genomen kan worden:

  • Elke cursist dient Nederlands te spreken
  • Een cursist is 16 jaar of ouder
  • Vooropleiding is niet van belang
  • Eendaagse of tweedaagse cursus
  • Voordelige prijzen

 

Na de heftruck cursus:

De heftruck cursus geeft de cursist de benodigde kennis van de Arbo-regels, en is na de cursus heftruckchauffeur bekwaam genoeg om de heftruck te controleren, te onderhouden en te besturen. Hiermee wordt voldaan aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars.

De veiligheid waarmee uw heftruckchauffeurs handelen is voor al uw medewerkers van groot  belang. Met deze vakbekwame chauffeurs is deze veiligheid haast een zekerheid.

Met een vorkheftruck certificaat kunt u bijna iedere heftruck besturen:

De veiligheidsvoorschriften die tijdens de heftruck cursus worden overgebracht zorgen ervoor dat al uw chauffeurs elke truck kunnen besturen. Wanneer uw chauffeurs geen vaste truck hebben is het vooral handig dat zij deze op de juiste manier kunnen instellen en besturen. De vaardigheid die ze opdoen tijdens de cursus wordt met het vorkheftruck certificaat beloond.

Wilt u meer informatie over de prijzen? Bekijk dan ons actuele prijzenoverzicht. U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers voor meer informatie over de heftruck cursus voor het heftruckcertificaat.