Terug naar Opleidingen

Heftruck opleiding voor het vorkheftruck certificaat

 

 

Een vorkheftruck certificaat van HTC-Opleidingen behaalt u nadat u de heftruck opleiding en het bijbehorende examen met een voldoende resultaat heeft afgesloten.

De praktische deskundigheid van iedere cursist wordt tijdens de praktijksessie van de heftruck opleiding beoordeeld door de instructeur. De theoretische kennis wordt door middel van een multiple choice toets getoetst.

Praktische zaken voordat het vorkheftruck certificaat na de heftruck opleiding in ontvangst genomen kan worden:

  • Elke cursist dient Nederlands te spreken
  • De cursist is 16 jaar of ouder
  • Vooropleiding is niet van belang
  • Eendaagse of tweedaagse cursus

 

Na de heftruck opleiding:

De heftruck opleiding geeft de cursist kennis van de Arbo-regels, en is na de cursus heftruckchauffeur bekwaam om de heftruck te controleren, klaar voor gebruik te maken, en te besturen. Hiermee wordt voldaan aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars.

De veiligheid waarmee uw chauffeurs handelen is voor al uw medewerkers van groot belang. Met deze zeer vakbekwame chauffeurs is deze veiligheid haast een zekerheid.

Met het vorkheftruck certificaat mag u bijna iedere heftruck tot en met een hefvermogen van 5 ton besturen:

De veiligheidsvoorschriften die tijdens de heftruckopleiding worden overgebracht zorgen ervoor dat al uw chauffeurs elke truck kunnen besturen. Wanneer uw chauffeurs geen vaste heftruck hebben is het vooral handig dat zij deze op de juiste manier kunnen instellen en besturen. De vaardigheid die ze opdoen tijdens de heftruck cursus wordt met het vorkheftruck certificaat beloond.

Wilt u meer informatie over de prijzen?

Bekijk dan ons actuele prijzenoverzicht.

U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers voor meer informatie over de heftruckopleiding.

(afbeelding verkregen op de site: http://www.precut.nl)