Terug naar Onze tarieven

Open inschrijving heftruck- reachtruck cursus Utrecht

Prijzen elektrische pallettruck (EPT) cursus

Stapelaar cursus

Prijzen elektrische stapelaar cursus

Prijzen reachtruck cursus

Het heftruck rijbewijs halen na het volgen van de heftruck cursus

Prijzen heftruck cursus

Prijzen combi-cursus heftruck en reachtruck

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

De cursus open inschrijving heftruck en/of reachtruck in Utrecht is vooral voor particulieren of zzp’ers dé oplossing om snel en zeer voordelig bijvoorbeeld het heftruckcertificaat of reachtruckcertificaat te halen via de heftruck cursus en/of reachtruck cursus.

Daarnaast kunnen natuurlijk ook bedrijven gebruik maken van de open inschrijving in Utrecht voor het sturen van één of meerdere medewerkers.

Opfrissen heftruck cursus of reachtruck cursus.

De open inschrijving is dé manier voor het snel opfrissen van de theoretische kennis en het verlengen van o.a. het heftruckcertificaat door middel van onze speciaal daarvoor ontwikkelde opfrisprocedure.

Heeft u géén ervaring met het werken met de heftruck of reachtruck? Dan is er geen nood aan de man. Er wordt altijd een passend advies gegeven betreffende de cursus. Zo bieden wij ook meerdaagse opleidingen aan.

Bent u werkzoekende of zzp’er die vaak geconfronteerd wordt met het feit dat er naar de juiste papieren wordt gevraagd?

Meld u dan nu aan om die te halen.

Uitleg tarieven

De heftruck cursus is goed bereikbaar voor mensen uit bijvoorbeeld: Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Hilversum, Vianen, Zeist, Culemborg, Tiel, Veenendaal, Arnhem, Ede, Geldermalsen, Gorinchem, Maarssen en Woerden.